Informatie live-registraties

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft als u een ThuisTicket heeft gekocht, de meest gestelde vragen en alle tips die we u kunnen meegeven.

Hoe kan ik de live-registratie bekijken op mijn tv?

Natuurlijk kunt u de live-registratie ook bekijken via uw eigen tv. Zo heeft u beter en groter beeld en komt de voorstelling nog mooier uit! Om de voorstelling op uw tv weer te geven, heeft u meerdere mogelijkheden:

  1. Streamen via Apple AirPlay
    U kunt de voorstelling streamen naar uw tv vanaf een iPad, iPhone of een Mac en indien u in het bezit bent van een Apple TV of een Smart TV met de mogelijkheid tot Apple AirPlay. Laad de live-registratie op uw Apple-apparaat en tik op het AirPlay-icoon om deze te streamen naar uw tv.
  2. Streamen via Google Chromecast
    Daarnaast kunt u de voorstelling ook streamen via Google Chromecast. Dit kan met de meeste apparaten, maar in ieder geval met elk Android-apparaat. Wel heeft u een Google Chromecast nodig of een tv met de mogelijkheid tot Google Chromecast. Ga via uw browser naar de live-registratie en tik/klik op het Chromecast-icoon om de voorstelling te streamen naar uw tv.
  3. Handmatig verbinden met een HDMI-kabel
    Uiteraard kunt u ook uw laptop/computer verbinden met uw tv met behulp van een HDMI-kabel. Sluit de HDMI-kabel aan op uw laptop/computer en op uw tv en selecteer indien nodig de tv als output voor uw beeldscherm (via beeldscherminstellingen). Ga op uw tv naar het juiste HDMI-kanaal en geniet van de voorstelling op groot beeld.