Jouw concert hier!

Op 21 juli aanstaande kunt u genieten van het muziektheaterspektakel 'Jouw Geweldige Concert Hier!' Laat u inspireren door de kracht van Harmonie en Verbinding. Het liefdes thema van deze show zal u doen herinneren aan de allereerste keer dat u in aanraking kwam met liefde. Een onvergetelijke muziekervaring die u niet wilt missen!

Koop Tickets €19,00 – €25,00

Fenderwerf | SOLO

Neushoorn Ruiterskwartier 41, Leeuwarden, Friesland, Nederland

Anno van der werf alias Fenderwerf, afkomstig uit Hurdegaryp is 50 jaar. Fenderwerf speelt al zo’n 27 jaar met duo Weima & van der Werf. Zijn onstuimige hang naar blues, rock ‘n’ roll en retropop blijft Fenderwerf triggeren om de elektrische gitaar er dit keer weer eens bij te pakken.

Veel Blues, Rock’n roll en humor. De inspiratie komt van het onstuimige brein met een “Vreet mij maar op” credo. Onvoorspelbaarheid in combinatie met geroutineerde muzikanten zorgen voor een vermakelijk geheel. We lachen tenslotte om de blues. Reeds drie cd’s maakte Fenderwerf. De eerste onder eigen naam Anno van der werf – Come into my house. De tweede onder Anno van der werf & The Big Bounce – Working man. Deze is inmiddels op Spotify te vinden onder Fenderwerf. Vanaf heden wordt alles nu ook onder 1 noemer Fenderwerf geplaatst.

Koop Tickets €75,00 97 tickets beschikbaar