Laden Evenementen

Sneak Preview Overhoop!

Datum:
11 juli 2021
Tijd:
15:00 - 16:00 uur
Kosten:
€7,00
Main Event:
Locatie:
Dorpskerk Grolloo
Hoofdstraat 19
9444 PG Grolloo

Sneak Preview Overhoop!

Datum:
11 juli 2021
Tijd:
15:00 - 16:00 uur
Kosten:
€7,00
Main Event:
Locatie:
Dorpskerk Grolloo
Hoofdstraat 19
9444 PG Grolloo
  • Dit evenement is voorbij.

De Sneak Preview Overhoop! is een concert van fluitiste Elisabeth Hopman en harpiste Nienke van Leijden. Tijdens dit concert zal Elisabeth Hopman een tipje van sluier lichten over de multimediale muziekvoorstelling Overhoop! welke vanaf september 2021 op tournee zal gaan in Groningen en Drenthe.

De muziekvoorstelling Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Overhoop! is een multimediale voorstelling die je meeneemt op een emotionele reis van donker naar licht. De prachtige klanken van de fluit en de harp vertalen emoties naar muziek. Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. De samenbundeling van gesproken tekst, licht en muziek geven een unieke beleving. Een muziekvoorstelling over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de pandemie en je meegemaakt moet hebben.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

The form you have selected does not exist.