Laden Evenementen

Norg Overhoop!

Datum:
19 september 2021
Tijd:
16:00 - 17:00 uur
Kosten:
€17,00
Main Event:
Locatie:
Sint Margarethakerk
Brink 2
9331 AB Norg

Norg Overhoop!

Datum:
19 september 2021
Tijd:
16:00 - 17:00 uur
Kosten:
€17,00
Main Event:
Locatie:
Sint Margarethakerk
Brink 2
9331 AB Norg
  • Dit evenement is voorbij.

Overhoop! UNPLUGGED

De akoestische editie is een pareltje onder de Overhoop! voorstellingen. Speciaal voor historische locaties brengen wij de akoestische editie. Intiem, puur en gewoon prachtig.

Horen, zien en beleven
Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Een muziekvoorstelling die je meeneemt op een muzikaal avontuur. De prachtige klanken van de fluit en de harp vertalen emoties naar muziek. Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. Met muziek van o.a. Andriessen, Badings, Ibert en Debussy. Een muziekvoorstelling over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de pandemie en je meegemaakt moet hebben. Een unieke beleving, een onvergetelijk concert!

Wie zorgt er voor de prachtige ervaring
Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp) musiceren met passie en enthousiasme. Hun kenmerkende sprankelende klanken vormen de rode draad door de voorstelling. Speciaal voor deze voorstelling heeft dichter Bart Schmittmann een aantal gedichten geschreven welke op een verbindende wijze in de voorstelling zijn verwerkt. Na een maandenlange concertstop in verband met Corona staan deze professionele artiesten te trappelen om weer op de bühne te staan en je mee te nemen in .

Praktische informatie
Overhoop! is een circa 60 minuten durende voorstelling, zonder pauze. Een non-stop muziekvoorstelling welke te zien is op 21 locaties in Drenthe en Groningen.
Van theaterlocaties naar prachtige intieme en historische kerken zal de voorstelling te zien zijn. Uiteraard is alles veilig ingericht om geheel coronaproof te genieten van deze unieke muziekvoorstelling.

“Indrukwekkend”
“Prachtig”
“Hoopgevend”

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

The form you have selected does not exist.