Laden Evenementen

PREMIERE: Assen Overhoop!

Datum:
4 september 2021
Tijd:
19:30 - 21:00 uur
Kosten:
€17,00
Main Event:
Locatie:
Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ Assen

PREMIERE: Assen Overhoop!

Datum:
4 september 2021
Tijd:
19:30 - 21:00 uur
Kosten:
€17,00
Main Event:
Locatie:
Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ Assen
  • Dit evenement is voorbij.

Overhoop! verbindt haar publiek in een muzikale boodschap over hoop. In tijden van crisis zijn lichtpuntjes van hoop een houvast aan het leven. Met Overhoop! wil Elisabeth Hopman deze lichtpuntjes delen met haar publiek, zowel live als ook via nieuwe wegen.

De muziekvoorstelling Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Overhoop! is een multimediale voorstelling die je meeneemt op een emotionele reis van donker naar licht. De prachtige klanken van de fluit en de harp vertalen emoties naar muziek. Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. De samenbundeling van gesproken tekst, licht en muziek geven een unieke beleving. Een muziekvoorstelling over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de pandemie en je meegemaakt moet hebben.

Fluit – Elisabeth Hopman
Harp – Nienke van Leijden
Poëzie – Bart Adjudant
Licht  – Bernard Boumans
Voiceover – David Tyler

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

The form you have selected does not exist.